Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Pilvi
Kotisivut: http://Cat1net.suntuubi.com/

01.09.2019 22:56


Olen itse liittynyt tälläiseen soturikissat-aiheiseen roolipelisivustoon ja suosittelisin sitä muillekkin.
Forest with cats on soturikissat kirjasarjaan perustuva rope/roolipelisivusto. Itse suosittelen sitä lämpimästi. Sivuston ylläpitäjä on aktiivinen. Joten jos olet lukenut soturikissoja, liity ihmeessä!

minulla on lupa mainostaa heidän sivujaan.

Nimi: Jorma

14.08.2019 21:22
Sukusivupäivitykset ovat jääneet tekemättä vuoden 2015 jälkeen. Jospa nyt innostuisi panemaan niitä ajantasalle. Lähinnä sukutauluthan on niitä, joihin on muutoksia tullut. Muu entinenhän, kuvat tapaamisesta jne. täällä ei vanhene.Mailan Minnalta sain uutta tietoa ja se inspiroi aktivoitumaan asiassa. Jos on uutta tietoa sukutauluihin, niin lähettäkää sähköpostiini: jorma.tanskanen@hotmail.fi. Tämä sunduubi sivusto lopettaa vuoden päästä, mutta siihen on olemassa ratkaisu jos näitä halutaan ylläpitää.

Nimi: Auli

04.01.2019 16:52
Hei kaikki! Isä-Arvo on 6.1.2019 muuttamassa Kuopiossa sijaitsevaan Männistön sydän -nimiseen palvelutaloon. Aika näyttää miten hän sinne sopeutuu, toivottavasti hyvin. Paikka on upouusi ja siellä on oma keittiö, jossa ovat luvanneet tehdä maistuvaa kotiruokaa. Talviset terveiset Outokummusta.

Nimi: Aarne

27.05.2018 15:16
Taas niityt vihannoivat ja laiho laaksossa.Puut metsän huminoivat taas lehtiverhossa.Se meille muistuttaapin hyvyyttäs,Jumala,ihmeitäs julistaapi se vuosi vuodelta.Tervehdin kaikkia sivun lukijoita suvivirren sanoin,ja toivotan hyvää kesän jatkoa.

Nimi: Jorma

25.10.2017 19:21
Äiti Vieno poistui joukostamme 19/10. Ikää oli 90,5 vuotta. Toivoi jo useamman vuoden pääsevänsä isän viereen kirkkomaalle. Nyt toive toteutui.

Nimi: Aarne

14.08.2017 11:50
Hei täältä Lahden kaupungista.
Kesä alkaa olla taas ohi ja ollaan syksyn puolella,kovin vaihtelevien ilmojen myötä.Suvussakin on tapahtunut yllättäviä muutoksia.Unton pois lähtö oli meille kaikille yllättävä ja haikein mielin häntä muistelemme.Olihan Unto monessakin mielessä erittäin pidetty,toivotaan että hänellä on hyvä olla taivaan isän suojassa.Marjasato näyttää tänäkin vuonna olevan sama kuin edellisinäkin vuosina,metsään tässä on kait tänäänkin mentävä jos ilmat suosii.Hyvää kesän loppua ja alkavaa syksyä kaikille lukijoille.

Nimi: Jorma

02.09.2016 08:53
Muutimme Sinikan kanssa Polvijärveltä Tampereelle. Koti jäi vuokralle tässä vaiheessa. Rantamökki jäi omaan käyttöön. Haluamme asua lähellä lastenlapsia (4) ja samalla auttaa heidän vanhempiaan (Tiinan ja Mikon perheet) ainakin muutaman vuoden.

Nimi: Aarne

13.08.2016 12:58
Terveiset täältä Lahden kaupungista.
Kesästä alkaa olla muistot vain.Kovin monenlaista ilmaa mahtui tämänkin kesän säihin.Saa nähdä miten viljelijät saavat satonsa korjattua, toivottavasti hyviä säitä vielä tulee.Marjojen puolesta kesä oli erittäin suotuisa.Puolukka satokin näyttää olevan hyvä.ei sitten muuta kuin metsään satoa keräämään ja hyvää loppu kesän jatkoa kaikille lukioille.

Nimi: Unto

08.04.2016 09:39
Veli-Sepon poismenosta on kohta neljä kuukautta,mutta usein hän tulee vielä mieleen.Tässä vieraskirjassa on nykyisin väljää joten ajattelin muistella vähän Sepon vaellusta mulle säilyneiden vanhojen kirjeiden lainauksilla. Tauno:"Täällä on itku ja hammasten kiristys.Oiva itkee uunin päällä ja Seppo voivottelee nurkassa".Seppo:"huomenna on kilpahiihdot jännittävää kuka voittaa se Pauli Hyttinen on kova minä olin viimeksi seitsämäs kun ne sukset antoivat takaisinpäin en yrittänyt päästä mäkiä ylös minä hiihin turusen Sepon suksilla ei ne ou vielä katkenna...Sitten minä kirjoitan kun hiihellään".Armas kertoo (-61)Sepon kanssa savotoinnista lähes metrin hangessa.Ja jostain Tuulasta?!... Tauno osti takin Seppo ja allekirjoittanut puvun 12500:- Isä-Eevertti -65:"Aarne on tehnyt kotitöitä Seppo on kaukaan töissä ja Oiva ammattikoulussa".Seppo -68:"Tänne ei mitään erikoisempaa kuulu muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta.Ne pienet poikkeukset ovat meidän tyttö ja Anjan ja Maurin poika.Niin,meille syntyi Loppiaisena tyttö joka painoi 2750 grammaa. Äiti ja tyttö voivat erittäin hyvin...Minä olen kunnan työlistalla ollut jo muutaman kuukauden ja Oilikin alkaa haaveilla töihinmenostaan." Seposta on kerrottu myös Erkin sukukirjassa. Seppo oli kova tekijä ainakin sulkapallossa ja tikanheitossa.Kaipaan hänen puheluitaan metsän ja puutarhan antimista ja niiden jalostamisista kotikäyttöön. Ja huumoriaankin: -meillä on paikoin metrinen lumihanki -ei voi olla totta!?!-joo-o kattovalumien alla.

Nimi: Unto

01.04.2016 16:15
Jormalle kiitokset sukusivujen päivityksestä,kiva katella valokuvia sukujuhlilta! Hyvä että rpsuojauksessa kysytään vain ynnälaskua,esim Oivalle ja Jormallekin uhohdin opettaa poislaskun.

Nimi: Oiva

01.04.2016 14:47
No, kokeillaanpa sitten toimiiko. Eilen oli vielä toiminnassa ongelmia. Joo, kylläpä täällä Hailuodossakin on jo kovasti keväistä. Pellot alkavat olla suurelta osin lumesta vapaina ja hanhet ja joutsenet ovat pitäneet jo jonkun aikaa tuolla rannassa kovaa kaakatusta.
Kalasteltukin on sen verran, että suuremmilta osin omasta takaa on kalaa pöytään saatu. Vielä olisi tälle keväälle tarkoitus viritellä verkkoja jään alle. Varmaan tässä vielä kuukauden verran on aikaa, ennen kuin jäät heikkenevät niin paljon, ettei sinne ole enää asiaa.

Nimi: Jorma

01.04.2016 11:38
Kyllä toimi !
Kevät tulee kohisten tännekin. On ollut upeita ulkoilukelejä, nyt tosin sataa vettä. Talossammekin on ollut taas vilskettä kun talvilomalaisia on vieraillut useaan otteeseen. Ensin Petri Hesasta, sitten Mikon porukka Tampereelta ja nyt tällä viikolla Tiina Tampereelta tyttöjensä kanssa ja Jukka Joensuustakin muistaa käydä silloin tällöin. Äiti Vieno täytti vajaa kuukausi sitten 89. Hän asuu vielä yksin osakkeessaan. Lähimuisti on varsin huono, muuten ikäänsä nähden OK.

Nimi: Jorma

01.04.2016 11:31
Tuli tietoa, että vieraskirjakommentointi ei toimi. Kokeilen

Nimi: Maija ja Mailan Minna

28.03.2016 11:50
Pääsiäinen on mennyt hyvin. Ulkoiltu on aurinkoisessa säässä. Alkuun oli tuulistakin, mutta nyt on keli tyyntynyt leppoisaksi kevätsääksi. Maijan takapihalla on vielä lumista, mutta terassin päältä aurinko sulattaa lumia kohinalla. Pirtsakka täti täällä on ja elämäniloa löytyy. Katseltiin yhdessä sukutauluja ja valokuvia. Kiitos Jormalle sivujen ylläpidosta! Aurinkoista ja lupsakkaa kevään jatkoa kaikille!

Nimi: Erkki

28.01.2016 16:31
Osuinpa pitkästä aikaa näille sivuille ja huomasin,että kävijöitä näyttää olleen sivuilla jatkuvasti jonkin verran, mutta tekstiä ei ole ilmaantunut.
Täällä Mäntyharjussa on lunta jo sen verran,että jäällä on voinut hiihdellä, metsään ei vielä saa oikein kunnon latuja. Mites teillä päin?

Kertokaapa kävijät terveisenne ja kuulumisenne.

Erkki


Nimi: Aarne

19.12.2015 12:50
Hei.
Taas on yksi vuosi kohta takana päin,kesästä muistot vain.Onhan nämä kesät aika erilaisia kesiä olleet kuin aikaisemmin,mutta jotain hyvääkin jäi sentään viime kesästäkin mieleen.Marja sato oli jopa erittäin hyvä,ainakin mustikkaa ja puolukkaa tuli ihan mukavasti ja tulihan niitä kerättyäkin talven varalle.Tulis vain lunta että olisi vähän valoisampaa,näyttää kyllä siltä että jouluksi ei saada tänne eteläsuomeen valkoista joulua.Suvussakin on taas tapahtunut muutoksi Sepon poistuessa keskuudestamme.Kyllä Sepon lähtö oli meille kaikille varmaan yllätys.Eipä tässä sitten muuta kuin hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille sivustojen lukijoille Aarnen perheeltä.

Nimi: Jorma

27.05.2015 22:11
Sukutapaamisen ohjelmasta hieman. Aluksi esittelykierros. Sitten lasten musiikkiesitys (Mailan Minnan järjestämä). Ruokailu. Sen jälkeen seurustelua ja ohjelmaa osallistujien toimesta eli miettikääpä tähän jotain. Jos laadukkaan lounaspöydän hintaa joku pitää kalliina, niin on syytä tiedostaa, että meiltä ei mene aluemaksua. Eli yksityistilaisuudessa tuon ruokapalvelun hintaan kuuluu kaikki oheispalvelut eli paikka on koko ajan kokonaisuudessaan meidän käytössä, myös kotieläinpiha ja satupolku.

Nimi: jorma

18.05.2015 14:08
Näiden sivujen uusi verkkotunnus on evertjamartta.fi. Verkkotunnus on rekisteröity eli saatu viestintävirastolta lupa. Toki entinen suntuubilisäyksellä oleva osoitekin toimii.

Nimi: Aarne

17.03.2015 10:33
Hei.
Talvi alkaa taas olla takana päin,mutta voihan se takatalvi vielä yllättää.Äkkiä nuo ilmat voivat muuttua talvisemmiksikin.Tänä talvena ei tarvinnut kovin kovissa pakkasissa kärvistellä,lunta kyllä välillä tuli kovastikin.Saa nähdä sitten helliikö meitä helteet kesällä.Suksille ei tänäkään talvena ennättänyt,ilmat ja terveyden tila ei oikein ollut suosiollisia.Pääsiäinenkin alkaa lähestyä saa nähdä onko silloin lunta enää ollenkaan,mutta pääsiäistä odotellessa hyvää kevättä kaikille lukijoille.

Nimi: Unto

26.01.2015 10:33
Sammakkovaaran koulusta on mielessäni myös aika erikoinen sattuma:olin siellä yhden lukuvuoden yläkoulun opettajana -56-57.ja neljännellä luokalla olivat silloin minun nuorin veljeni Oiva ja vanhimman veljeni Toivon poika Jorma.Topi puhuikin usein Oiva-setästä.

Nimi: Aarne

26.12.2014 11:20
Hyvää joulun aikaa kaikille sivustoilla vieraileville.Tulihan sitä lunta tänne eteläsuomeenkin näin jouluksi.Hyvää uutta vuotta 2015.

Nimi: Unto

05.12.2014 18:43
Asta,yksi A perheen kuudesta on poissa keskuudestamme.Kun en pääse osallistumaan muistotilaisuuteen,ajattelin käyttää tätä foorumia muistaa häntä.Asta eli harvinaisen pitkän elämän(94v) joukossamme,häntä voi hyvin nimittää "rautarouvaksi".Piti huolta läheisistään ja myös omasta kunnostaan,muistetaan vaikka hänen naruhyppely-harrastuksensa vielä vanhoilla päivillään.Hän oli iloinen ja seurallinen karjalaisten tapaan.Muistan Astan monista yhteyksistä positiivisyyttä ympäristöönsä tuovana ihmisenä.Jostakin syystä erityisesti mieleeni tulee ajat hänen ollessaan opettajana Sammakkovaarassa,jossa veli-Arvo hänet kai eka kerran kohtasi.Hän toi nuorten joukkoon siellä iloisen leikin lauluineen.Monikohan meistä vielä muistaa
mm. seuraavat laululeikit:"Näin sitä leikkiä leikitään parit viedään toisiltaan..." sekä "Jopa löysin sen jota etsinkin vaan sinä olet petturi...".Ehkä joku osaa näihin jatkot.Asta,olet saanut aikaan paljon hyvää elämäsi aikana,lepää nyt rauhassa. Unski

Nimi: Aarne

08.09.2014 10:36
Hei.
Jormalle ja Sinikalle terveiset täältä Lahdesta,kun muutatte tänne hämeeseen käykää Lahdessa vaikka ilta kylässä.terveisin Aarne ja Airi

Nimi: Jorma

29.08.2014 20:55
Lähikuulumisia Erkin toiveen mukaisesti: 1) oli kiva tavata setiä ja tätejä Unton kutsumana Polvijärvellä Huvilouhoksessa hänen 80 v rääppiiäistapahtumassa. 2) viikko sitten olimme vierailulla setä Oivan luona Hailuodossa. Oli kiva viikonloppu, muisteltiin menneitä aikoja ja juttua riitti muutenkin. 3) muutamme ensi viikolla Sinikan kanssa talveksi vuokrakaksioon Tampereelle. Siellä asuu Tiinan ja Mikon perhe ja siis myös lastenlapset, joita halutaan nähdä enemmän kuin täältä Polvijärveltä käsin olisi mahdollista. Lopuksi sama toive kuin Erkillä, kirjoitelkaa kuulumisiamme. Sivut on monelta osin päivittämättä ajantasalle, mutta jospa jossain vaiheessa siihenkin tulisi paneuduttua.

Nimi: Erkki

26.08.2014 17:53
Näkyy noita lukijavieraita näillä sivuilla ihan mukavasti käväisevän, mutta ikävä kyllä jälkeä jättämättä.
Jos sinä kävijä kuulut Evertin "klaaniin", niin olisi mukava, jos jättäisit vaikka lyhyemmätkin "jälkesi" tänne sivulle.
Meillä on sauna juuri kylpykunnossa, että runoilenpa vähän myöhemmin muita kuulumisiamme.

Erkki

©2019 Evertin ja Martan sukusivut - suntuubi.com